Komedi Filmi - Meet Dave

Ablamın önerdiği ve gerçekten de izlediğime değen bir film. Hayatımda bir filmde 90 dakika boyunca bu kadar fazla güldüğümü hatırlamıyorum. Filmin konusu kısaca şöyle: Nil adında bir gezegende yaşayan canlılar; dünyaya, gezegenlerinin yaşamını sürdürebilmesi için okyanuslarımızdaki tüm suyu çeken bir top atarlar. Fakat top hedefinden şaşar ve bir çocuğun odasına düşer. Ardından insan şeklinde bir uzay gemisiyle topu hedefine ulaştırmak için bu canlılar dünyaya gelirler. Topu ele geçirmeyi başarırlar fakat, bu görev, dostluğun gücüne yenik düşer ve bu uzaylılar dünyayı yok etmemek için topu sonsuzluğa uğurlarlar. Ardından dostlarına elveda ederek gezegenlerine geri dönerler. Bu olaylar gelişirken sizi gülmekten fıtık edecek sahneler hiç hız kesmiyor ve sizi 90 dakikalık bir gülme fırtınası bekliyor.

İnidrmek için torrent kullanabilirsiniz. Ya da online izleyebilirsiniz. Altyazı olanakları için divxplanet.com adresinden yararlanabilirsiniz.

1 yorum:

  1. güzel bir filme benziyor şimdi izlemeye başliyorum teşekkürler :)

    YanıtlaSil

 
Top  blogs

Saydırgaçlı Götürgeç

Peşimden Koştur

Aşağıya e-postanı girerek takip et butonuna bastığında bu blogta paylaşılan her yeni gönderiyi telefonundan veya gelen kutundan anında takip edebilirsin.